Geplaatst op Geef een reactie

VOICES – Songs by Richard Hageman NU TE KOOP

De prachtige cd VOICES – Songs by Richard Hageman is vanaf nu te bestellen bij het Frysk Muzyk Argyf. Wilt u de cd bestellen? Klik dan hier.

Ondervindt u onverhoopt problemen bij het bestellen? Klik dan hier en vermeld bij uw bestelling uw naam, adres en telefoonnummer. Wij zorgen dan dat de cd zo spoedig mogelijk bij u wordt thuisbezorgd.

De prijs van deze cd bedraagt € 19,95 inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Wij sturen de factuur mee met uw bestelling.

Geplaatst op Geef een reactie

Faster than Light? van Dirk Dekker krijgt 4 sterren

De première van Dirk Dekkers opera Faster than Light? vond op vrijdagavond 29 november plaats in de Doopsgezinde Kerk te Leeuwarden. Hoofdrollen waren weggelegd voor Ben Brunt, Elizabeth Kooy en Christofoor Baljon. De regie was in handen van de componist zelf en Gerben van der Veen tekende voor de muzikale leiding.
Bezocht door ongeveer 50 bezoekers, was deze première zeker een succes te noemen, mede door de mooie recencie van Rudolf Nammensma in de Leeuwarden Courant (4sterren).

Lees hier de recensie.

Geplaatst op Geef een reactie

Jubileumconcert Dirk Dekker

Op zondagmiddag 27 september vindt om 15:00 in de Doopsgezinde kerk aan de Wirdumerdijk in Leeuwarden een bijzonder concert plaats: het jubileumconcert ter gelegenheid van de 75e verjaardag van componist Dirk Dekker.
Dirk Dekker, geboren in 1945 in Den Haag, woont en werkt al meer dan 40 jaar in Friesland. Zijn oeuvre strekt zich uit van kamermuziek tot opera, van werken voor koor tot elektronische muziek.
Tijdens dit jubileumconcert wordt zowel zijn vroegste als meest recente werk ten gehore gebracht. De Sonatine voor klarinet en piano uit 1967, maar ook het werk Beyond the rainbow uit 2018, gecomponeerd in opdracht van het Colori-ensemble.

In verband met de Corona-crisis is reserveren verplicht. Stuur een e-mail naar info@fryskmuzykargyf.nl, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Komt u met meerdere personen? Vermeld dan ook de namen van de overige bezoekers.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige (contante) bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.